IT´S ABOUT ME

  • 29.09.2014 - 21:25

♦ Jeg er siiinnsykt strukturert, MÅ ha alt i orden. Haha, må ha alt klappet og klart for hver eneste dag og hver eneste ting jeg gjør. Det er skikkelig sært. Jeg drar ikke på en fest som jeg får vite av to dager før, for da finner jeg ikke ut hvilken kjole jeg skal ha på meg og da har jeg heller ikke skaffet sjåfør. Noen sier jeg stresser veldig, men jeg stresser faktisk ALDRI siden jeg er aaalltid ut i god tid. Og da elsker jeg jo selvfølgelig min personlige almanakk

♦ Oppfølger til den første. Jeg liker egentlig ikke å være spontan, men det kan skje noen ganger. Liker å ha ting planlagt godt i forveien. Som for eksempel prøver og slikt, de må jeg nesten få vite av to uker før vi har den, siden da kan jeg finne ut når og hvordan jeg skal øve.

♦ Sover alltid med kosebamsen min. Jeg er aldri uten min kjære Clas Ohlson. Og dette er fordi jeg må ha noe over øynene mine når jeg sovner. Tvangstenking.....

♦ Biter negler...... Trenger jeg å si mer? Jeg hater det. Klarer å slutte i noen måneder, men brekker en negl så betyr det biting.

♦ Fullfører nesten aldri målene mine. Og jeg hater meg selv for dette. AARG, det er så irriterende. Jeg må seriøst skjerpe meg på denne biten. For eksempel: trening - jeg trener i et halvt år og er så lykkelig med meg selv, åsså finner jeg ut at jeg faktisk kan spise godterier. Og da går det i en ond sirkel.♦ Har en skikkelig uvane. Jeg er veeldig sjenert. Men med en gang jeg blir komfertabel med de rundt meg så er jeg som en apekatt. 

♦ Dette er jeg vel ikke alene om, meen - når jeg er ute å shopper, så ser jeg en utrooolig fin ting, prøver den, men så er den enten for dyr eller litt for sær for min smak - så går jeg videre og ANGRER som bare det! Så kan jeg kan ikke dra fra byen uten den tingen.

♦ Jeg har gått 2 år videregående på en linje som heter Landbruk! (det var førstevalget mitt) Det trodde dere vell ikke om meg.. Jeg fikk en 6´er i traktor, noe jeg er skikkelig fornøyd med i forholdt til å være ei byjente. Jeg trivdes kjempegodt og lærte en heel del. Og nå går jeg 3 året på linja som er kalt Påbygging. Og for å være helt ærlig, så savner jeg fjøs og shitlukt. Huff, jaja.. Det blir vell å jobbe med dyr i framtiden vet jeg hvertfall!
Hva synes du?

Anhthu Tran 30.09.2014 kl.15:53

Så mange morsomme fakta om deg, elsker sånne innlegg :-)
Skriv en ny kommentar
hits