INSPIRATION - OCTOBER

  • 01.10.2014 - 19:06

Hei!

Nå har oktober kommet og det er offesielt høst. Timene, dagene og månedene går så utrolig fort. Jeg kan huske sommeren som om den var i går og nå er det bare 3 måneder igjen til jul! Jeg er sikkert ikke alene om å finne meg inspirasjon for å holde ut denne triste, men også koselige årstiden. Nå er det på tide å krype sammen med kjæresten eller venner under pledd og drikke kakao ved peisen. Det er ikke bare negative ting å si om denne årstiden. Det er også en veldig koselig tid. Selv om det blir mørkere ut så kan man også gjøre noe bra ut av det!
Nå skal jeg ned å lage meg te(♥) Så snakkes vi! Ha fortsatt en fiin 1. Oktober..♥


 

//Weheartit

Hva synes du?

Synes du høsten er fin?

Anhthu Tran 01.10.2014 kl.19:27

Herlig :-) Jeg elsker høsten!!

Kristin Strøm 01.10.2014 kl.20:00

Anhthu Tran: så braa!:-)

siw 01.10.2014 kl.20:45

såå fine bilder!

Hvor redigere du bildene dine?

Kristin Strøm 01.10.2014 kl.20:51

siw: tusentakk! dette er ikke mine bilder, men jeg redigerer noen av bildene mine på mobilen min på en app som heter "VSCOcam" og resten av bildene redigerer jeg på picmonkey.com!

02.10.2014 kl.06:48

Beklager dette, men....

Lyst å teste GRATIS produkter og tjenester uten å betale en eneste krone? Blogger du? Trenger du sponsor til dine konkurranser eller har du bare lyst å motta gratis varer for å anbefale de? Du kan å svare på spørre undersøkelser å tjene ekte penger, f.eks delta i en spørreundersøkelse som varer i ca 9 min, tjen over 8 kr.

Ja det er helt gratis, nei du får ikke små ting. Det er mange Norske som har opplevd å få gratis IPAD uten å måtte betale for produktet eller frakt. Og du får beholde produktet gratis.

Du kan teste gotteri, mat, drikker, klokker, radio, ferier, kjøkken utstyr, Nylig ble det gitt vekk over 150 kino billetter i fra filmweb.no og osv helt gratis.

Det vil hele tiden komme nye produkter som bedriftene ønsker at vi skal teste, og til igjengjeld vil de at vi skal gi de en vurdering på produktet. Er ikke vits å selge ett produkt vist ingen vil kjøpe det likevel?

Hva må du gjøre?

Trykk på bildet for å komme inn dit.

1.Gå inn på på bildet.

2. Registrer deg gratis. (nei du får ikke spam på e-posten)

3. Motta e-mailen.

4. Gjør deg kjent med siden, oppdater dine opplysninger og interesser.

5. Gå inn på produktomtaler, gå inn på hver og en av produktene du ønsker å prøve med å rykke (JEG VIL PRØVE) Så kan du være en av de heldige som får prøve ut.

Jeg lover deg, det koster ikke en eneste krone å være med på dette, så bli med. Du vil ikke angre, er som sagt helt GRATIS!!!!
Skriv en ny kommentar
hits