DEN PERFEKTE HØSTJAKKA

  • 28.09.2014 - 16:32

Er vel ikke bare jeg som synes at det er blitt farlig kaldt ute.. Denne anorakken ligner sikkert mer på en vinterjakke enn en høstjakke, men den er faktisk for tynn for min del til å være en vinterjakke. Den passer perfekt for høsten når det begynner å bli kaldt og for våren når det begynner å bli varmere i været etter vinteren. Er utrolig fornøyd med denne anorakken, siden den kan brukes når som helst, om det regner - om det blåser eller om det er kaldt. Den er heller ikke for lang som dere ser.  Jeg har flere høstjakker, men denne er min favoritt blandt alle.

Håper dere har hatt en fiin helg! Nå skal jeg gjøre som alle bruker å gjøre på en søndag, slappe av. Skal også gjøre meg klar for skole i morgen, så vi snakkes dere♥
Anorakken er fra Napapijri.

Hva har dere gjort i helga?

4 kommentarer

TODAYS

  • 24.09.2014 - 19:15

Hei dere!

Tok med meg kamera på skolen i dag siden jeg visste jeg skulle til byen. Det er mye bedre å ta antrekksbilder i byen synes jeg, istedenfor i min egen gate. Det pøøsregnet da vi gikk for å ta bilder,  det var bare å springe til en plass der det var tak etter vi hadde tatt bildene. Fikk kjøpt kostyme til halloweenfesten jeg skal på, endelig fant jeg den perfekte! Gleeder meg til å ha den på.
Ikke nok med at det regnet, men herreguuud så kaldt det har blitt ute.. Må jo snart begynne å ta ut boblejakka jo. Men kan jo ikke det heller, hva skal man ha på når det blir 10- liksom? Dilemma.

Nei, nå skal jeg rydde rommet mitt som ser ut til å ha blitt bombet, Så vi snakkes ♥(håret mitt er ikke fett, men bløtt)  Vi satt oss inn på BurgerKing for å få tak over hodet, jeg tok likså gjerne opp bananen som lå i veska og spiste den. Litt ironisk, kanskjee

 

Hva har dere gjort i dag?

Har dere hatt en fin dag?

7 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits