INSPIRATION - OCTOBER

  • 01.10.2014 - 19:06

Hei!

Nå har oktober kommet og det er offesielt høst. Timene, dagene og månedene går så utrolig fort. Jeg kan huske sommeren som om den var i går og nå er det bare 3 måneder igjen til jul! Jeg er sikkert ikke alene om å finne meg inspirasjon for å holde ut denne triste, men også koselige årstiden. Nå er det på tide å krype sammen med kjæresten eller venner under pledd og drikke kakao ved peisen. Det er ikke bare negative ting å si om denne årstiden. Det er også en veldig koselig tid. Selv om det blir mørkere ut så kan man også gjøre noe bra ut av det!
Nå skal jeg ned å lage meg te(♥) Så snakkes vi! Ha fortsatt en fiin 1. Oktober..♥


 

//Weheartit

Hva synes du?

Synes du høsten er fin?

0 kommentarer

IT´S ABOUT ME

  • 29.09.2014 - 21:25

♦ Jeg er siiinnsykt strukturert, MÅ ha alt i orden. Haha, må ha alt klappet og klart for hver eneste dag og hver eneste ting jeg gjør. Det er skikkelig sært. Jeg drar ikke på en fest som jeg får vite av to dager før, for da finner jeg ikke ut hvilken kjole jeg skal ha på meg og da har jeg heller ikke skaffet sjåfør. Noen sier jeg stresser veldig, men jeg stresser faktisk ALDRI siden jeg er aaalltid ut i god tid. Og da elsker jeg jo selvfølgelig min personlige almanakk

♦ Oppfølger til den første. Jeg liker egentlig ikke å være spontan, men det kan skje noen ganger. Liker å ha ting planlagt godt i forveien. Som for eksempel prøver og slikt, de må jeg nesten få vite av to uker før vi har den, siden da kan jeg finne ut når og hvordan jeg skal øve.

♦ Sover alltid med kosebamsen min. Jeg er aldri uten min kjære Clas Ohlson. Og dette er fordi jeg må ha noe over øynene mine når jeg sovner. Tvangstenking.....

♦ Biter negler...... Trenger jeg å si mer? Jeg hater det. Klarer å slutte i noen måneder, men brekker en negl så betyr det biting.

♦ Fullfører nesten aldri målene mine. Og jeg hater meg selv for dette. AARG, det er så irriterende. Jeg må seriøst skjerpe meg på denne biten. For eksempel: trening - jeg trener i et halvt år og er så lykkelig med meg selv, åsså finner jeg ut at jeg faktisk kan spise godterier. Og da går det i en ond sirkel.♦ Har en skikkelig uvane. Jeg er veeldig sjenert. Men med en gang jeg blir komfertabel med de rundt meg så er jeg som en apekatt. 

♦ Dette er jeg vel ikke alene om, meen - når jeg er ute å shopper, så ser jeg en utrooolig fin ting, prøver den, men så er den enten for dyr eller litt for sær for min smak - så går jeg videre og ANGRER som bare det! Så kan jeg kan ikke dra fra byen uten den tingen.

♦ Jeg har gått 2 år videregående på en linje som heter Landbruk! (det var førstevalget mitt) Det trodde dere vell ikke om meg.. Jeg fikk en 6´er i traktor, noe jeg er skikkelig fornøyd med i forholdt til å være ei byjente. Jeg trivdes kjempegodt og lærte en heel del. Og nå går jeg 3 året på linja som er kalt Påbygging. Og for å være helt ærlig, så savner jeg fjøs og shitlukt. Huff, jaja.. Det blir vell å jobbe med dyr i framtiden vet jeg hvertfall!
Hva synes du?

1 kommentar

DEN PERFEKTE HØSTJAKKA

  • 28.09.2014 - 16:32

Er vel ikke bare jeg som synes at det er blitt farlig kaldt ute.. Denne anorakken ligner sikkert mer på en vinterjakke enn en høstjakke, men den er faktisk for tynn for min del til å være en vinterjakke. Den passer perfekt for høsten når det begynner å bli kaldt og for våren når det begynner å bli varmere i været etter vinteren. Er utrolig fornøyd med denne anorakken, siden den kan brukes når som helst, om det regner - om det blåser eller om det er kaldt. Den er heller ikke for lang som dere ser.  Jeg har flere høstjakker, men denne er min favoritt blandt alle.

Håper dere har hatt en fiin helg! Nå skal jeg gjøre som alle bruker å gjøre på en søndag, slappe av. Skal også gjøre meg klar for skole i morgen, så vi snakkes dere♥
Anorakken er fra Napapijri.

Hva har dere gjort i helga?

4 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits