GODKJENT SØNDAG

  • 05.10.2014 - 17:01

Idag var det kjempefint oppe på fjellet der hvor vi har hytte. Har nettopp kommet hjem fra jakt og vi så utrolig mye fugl der vi var. Og da vi sto på toppen av fjellet fikk jeg en åpenbaring. Det å være på tur ute i naturen er faktisk så heerlig. Man føler seg så fri! Du kan puste ordentlig ut og bare gå og gå helt til du ikke orker mer. Beina fikk kjørt seg i dag etter all den gåinga, vi gikk i nesten 4 timer i nærområdet til hytta. Utrolig deilig å komme hjem til hytta og bare slappe helt av.

Vi skal kose oss ute i finværet nå. Skal få til å blogge igjen i morgen! Men det blir bare mobilbilder desverre.. Jeg får ikke nett på macen.

Bra hårdag.

Hva skal du gjøre på denne fine søndagen?

Har du hatt en fin helg?

6 kommentarer

HØSTFERIE

  • 04.10.2014 - 18:11

Heii!

Igår skulle jeg og kjæresten på bursdagsfest, men på turen til festen blir han syk stakkar.. Så igår ble det litt filmtitting til vi sovnet begge to!

Nå sitter jeg på hytta. Wii den er så liten og koslig. Jeg har høstferie nå, så nå skal jeg slappe av på hytta. Det er sinnsykt dårlig nett her.. Det er E-nett, så det går treigt i svingene når det gjelder alt man trenger nett til. Jeg sitter å blogger fra mobilen, siden jeg får ikke delt nettet når det er bare E-nett.. Imorgen skal vi på jakt, og jeg gleder meg til å gå langt og nyte den fine naturen!

Nå skal jeg spise med familien, så snakkes vi sikkert senere!

Fiine utsikten fra hytta!

Hva skal dere gjøre i høstferien?

Har du høstferie?

2 kommentarer

GRÅ MUS

  • 30.09.2014 - 16:37

Heiii!


Må vell ta meg selv litt i nakkeskinnet i dag. Lekser og jobb må gjøres. Kom hjem fra skolen og slengte på meg kosebukse, så nå ser jeg ut som en grå mus. Har sittet å prøvd å lese til prøve helt siden jeg kom hjem, men får det ikke til å sitte. Det er så irriterende, leser side etter side, men ingenting vil feste seg...
Laget meg middag nå nettopp, havregrøt med bær og frukt (♥) Så nå sitter jeg å koser meg med grøten og en liten pause fra lekser og lesing.
Skal prøve å få postet litt forskjellige innlegg fremover, slik at bloggen ikke handler om at jeg sitter stuck med lekser.. Skal bruke høstferien på å planlegge litt og skrive noen innlegg!

Selvfølgelig har jeg greid å rote bort laderen til speilrefleksen.. Så min kjære GoPro ble min lille livredder i dag.

Har fått dilla på te i det siste! Det er utrolig godt og sunt.

Hva skal dere idag?

Har dere mye lekser?

4 kommentarer

TODAYS WORKOUT - SHOPPING

  • 22.09.2014 - 19:29

Heiii dereee

Rett etter skolen dro jeg til byen med ei venninne for å se på kostyme til Halloween, men det ble ikke det eneste kjøpet. Vi var innom skobutikker og flere klesbutikker og jeg kjøpte med meg noe hjem selvfølgelig! Haha, det er så typisk, siden i dag rekker jeg faktisk ikke å trene..  Får dårlig samvittighet av å ikke trene, siden det er så lenge siden.. Viser dere innkjøpet mitt i morgen! Det er alt for mye lekser som skal leveres inn i kveld som jeg må gjøre siste innspurt på. Arg, jeg glemte av kameraet mitt hjem selvfølgelig så det ble bare kjedlige mobilbilder... Skjemmes, menmen får vell bare bli sånn.

 ÅHHH, blir kvalm av å se dette bildet.. Klarte ikke spise halvparten engang, skulle aldri bestilt det.. (cheat meal)Meg atm, stuck med lekser..

Vi snakkes fineste dere!♥
Ikke glem å like facebooksiden min

4 kommentarer

NEW WEEK

  • 22.09.2014 - 09:15

God morgen skjønne lesere!

I dag begynner jeg ikke på skolen før 10 så da tenkte jeg å lage et lite innlegg før jeg drar til skolen! Jeg skal prøve meg på trening igjen i dag, er sikkert 4 måneder sist jeg trente skikkelig på studio. Kan ikke love dere noe, men kanskje det kommer noen bilder fra treningen. Nå skal jeg ned å ordne matpakke og en god frokost før jeg skal kjøre til skolen! Ha en fiiin mandag dere♥♥ Hva skal du gjøre i dag?

2 kommentarer

DRUKNER I SKOLEARBEID

  • 21.09.2014 - 20:27

Hei skjønne lesere!

Sen blogging i dag, men overskriften sier vell det meste..
Det er så herlig å se at så mange klikker seg inn på bloggen min. Det motiverer meg virkelig til å fortsette! Selv om jeg har et superhardt skoleår nå, så skal jeg prøve å ta noen pauser for bloggen sin skyld. Det å gå påbygging etter yrkesfag er ganske hardt, men det er absolutt verdt alt strevet til slutt. Har veldig lyst til å komme meg inn på høyere utdanning og til slutt jobbe med det jeg har mest lyst til. Jeg har alltid hadd ønsker og drømmer om å bli dyrlege, men hvem hadde ikke den drømmen da vi var små? Jeg vet ikke helt hva som er drømmejobben min enda. Men finner det vell ut snart tenker jeg!
Nei, nå drømmer jeg meg bort. Jeg må vell sette meg ned å konsentrere meg om leksene mine nå, på en søndagskveld. Jippii.

Vi snakkes dere ♥

♥Elsker min GOPRO når speilrefleksen ikke funker som den skal♥

 

Hva er deres drømmejobb?

 

2 kommentarer

TILBAKE

  • 20.09.2014 - 17:17

Hei dere!

Da er jeg tilbake på bloggfronten. Deilig å få startet på nytt med nytt design og nye muligheter til å forbedre meg! Skal få sette meg ordentlig inn i blogglivet nå, å prøve å få til å blogge ofte! Gleder meg til å blogge igjen faktisk, har savnet det. I første stund så blogger jeg for meg selv og mine nærmeste,
så får vi se hvor mange som liker det jeg blogger om!Jeg håper du vil fortsette å følge meg og min blogg framover.
Skal få fikset alt i designet nå og facebooksiden min skal bli litt finere. Så snakkes vi fininger!

MUCH LOVE!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Husk å like facebooksiden min! (HER)

12 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits