GRÅ MUS

Heiii!


Må vell ta meg selv litt i nakkeskinnet i dag. Lekser og jobb må gjøres. Kom hjem fra skolen og slengte på meg kosebukse, så nå ser jeg ut som en grå mus. Har sittet å prøvd å lese til prøve helt siden jeg kom hjem, men får det ikke til å sitte. Det er så irriterende, leser side etter side, men ingenting vil feste seg...
Laget meg middag nå nettopp, havregrøt med bær og frukt (♥) Så nå sitter jeg å koser meg med grøten og en liten pause fra lekser og lesing.
Skal prøve å få postet litt forskjellige innlegg fremover, slik at bloggen ikke handler om at jeg sitter stuck med lekser.. Skal bruke høstferien på å planlegge litt og skrive noen innlegg!

Selvfølgelig har jeg greid å rote bort laderen til speilrefleksen.. Så min kjære GoPro ble min lille livredder i dag.

Har fått dilla på te i det siste! Det er utrolig godt og sunt.

Hva skal dere idag?

Har dere mye lekser?

IT´S ABOUT ME

♦ Jeg er siiinnsykt strukturert, MÅ ha alt i orden. Haha, må ha alt klappet og klart for hver eneste dag og hver eneste ting jeg gjør. Det er skikkelig sært. Jeg drar ikke på en fest som jeg får vite av to dager før, for da finner jeg ikke ut hvilken kjole jeg skal ha på meg og da har jeg heller ikke skaffet sjåfør. Noen sier jeg stresser veldig, men jeg stresser faktisk ALDRI siden jeg er aaalltid ut i god tid. Og da elsker jeg jo selvfølgelig min personlige almanakk

♦ Oppfølger til den første. Jeg liker egentlig ikke å være spontan, men det kan skje noen ganger. Liker å ha ting planlagt godt i forveien. Som for eksempel prøver og slikt, de må jeg nesten få vite av to uker før vi har den, siden da kan jeg finne ut når og hvordan jeg skal øve.

♦ Sover alltid med kosebamsen min. Jeg er aldri uten min kjære Clas Ohlson. Og dette er fordi jeg må ha noe over øynene mine når jeg sovner. Tvangstenking.....

♦ Biter negler...... Trenger jeg å si mer? Jeg hater det. Klarer å slutte i noen måneder, men brekker en negl så betyr det biting.

♦ Fullfører nesten aldri målene mine. Og jeg hater meg selv for dette. AARG, det er så irriterende. Jeg må seriøst skjerpe meg på denne biten. For eksempel: trening - jeg trener i et halvt år og er så lykkelig med meg selv, åsså finner jeg ut at jeg faktisk kan spise godterier. Og da går det i en ond sirkel.♦ Har en skikkelig uvane. Jeg er veeldig sjenert. Men med en gang jeg blir komfertabel med de rundt meg så er jeg som en apekatt. 

♦ Dette er jeg vel ikke alene om, meen - når jeg er ute å shopper, så ser jeg en utrooolig fin ting, prøver den, men så er den enten for dyr eller litt for sær for min smak - så går jeg videre og ANGRER som bare det! Så kan jeg kan ikke dra fra byen uten den tingen.

♦ Jeg har gått 2 år videregående på en linje som heter Landbruk! (det var førstevalget mitt) Det trodde dere vell ikke om meg.. Jeg fikk en 6´er i traktor, noe jeg er skikkelig fornøyd med i forholdt til å være ei byjente. Jeg trivdes kjempegodt og lærte en heel del. Og nå går jeg 3 året på linja som er kalt Påbygging. Og for å være helt ærlig, så savner jeg fjøs og shitlukt. Huff, jaja.. Det blir vell å jobbe med dyr i framtiden vet jeg hvertfall!
Hva synes du?

ØYENBRYNSNAKK

Til alle dere som er lei av å tegne på brynene sine, her er et tips: FARG DEM! Jeg anbefaler dere å prøve å farge brynene. Det ser ikke særlig naturlig ut når man tegner brynene sine. Jeg har gjort dette i et år nå og før brukte jeg blyant for å få brynene slik som jeg ville ha dem, og det ble ikke så fint.. Da jeg begynte med dette produktet så har jeg ikke trengt å tegnet på brynene mine, siden fargen sitter så godt. Det jeg gjør hvis jeg vil fylle ut brynene er at jeg tar "brynpudder" på dem og det får resultatet til å se naturlig ut. Jeg er kjempefornøyd med dette produktet, dere burde teste det! Det som er det beste er at man trenger ikke hjelp til å gjøre dette, man kan gjøre det helt selv.På bildet ser ikke resultatet så veldig bra ut i forhold til øyenbrynene mine før, men det er en stor forskjell!

Skal du prøve dette?

DEN PERFEKTE HØSTJAKKA

Er vel ikke bare jeg som synes at det er blitt farlig kaldt ute.. Denne anorakken ligner sikkert mer på en vinterjakke enn en høstjakke, men den er faktisk for tynn for min del til å være en vinterjakke. Den passer perfekt for høsten når det begynner å bli kaldt og for våren når det begynner å bli varmere i været etter vinteren. Er utrolig fornøyd med denne anorakken, siden den kan brukes når som helst, om det regner - om det blåser eller om det er kaldt. Den er heller ikke for lang som dere ser.  Jeg har flere høstjakker, men denne er min favoritt blandt alle.

Håper dere har hatt en fiin helg! Nå skal jeg gjøre som alle bruker å gjøre på en søndag, slappe av. Skal også gjøre meg klar for skole i morgen, så vi snakkes dere♥
Anorakken er fra Napapijri.

Hva har dere gjort i helga?

VIPPEFINEndelig har jeg fylt på vipper♥♥ Ventet faktisk i 6 uker før jeg fylte på, så var veldig få vipper som var igjen. Er så utrolig godt med vippe-extensions. Trenger ikke noe hudsminke, siden vippene fyller ut ansiktet på en så fin måte!
Da jeg fylte på det første settet for første gang så var det ikke vondt i det heletatt, men når jeg skulle fylle på vipper nå så var det faktisk litt vondt, fordi hun måtte ta av gamle vipper som ikke satt bra nok. Men jeg lå der å tenkte "hva gjør man ikke for skjønnheten" hver gang det gjorde vondt. Haha!

♥Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden med bestevenninna mi!
Klemzz

HELG = LYKKE

Wihuu see hva jeg fikk i postkassa i dag! Jeg bestilte disse kostene HER og de kom litt over en uke etter jeg hadde bestilt, så jeg er veldig fornøyd med det. Jeg har ikke fått prøvd kostene enda, så kan ikke si hvordan de er, men hallelujaa de er såå myke! Tør nesten ikke å prøve de, siden de ser så fine ut. Fikk også en pakke fra coverbrands i postkassa for noen dager siden! Lulu´s toalettmappa er jeg skikkelig fornøyd med, ikke for stor og ikke for liten, akkurat passe HER og bareMinerals pudderversjon av foundation, jeg har denne i farge Light HER. Helga her bringer lykke! Idag får jeg sminkekostene, i morgen skal jeg fylle på vippene mine + at jeg skal møte ei venninne jeg ikke har møtt på aalt for lenge og at the moment så sitter jeg å ser på min skjønne kjæreste som ligger å sover♥ Helga kan ikke bli bedre. Nå skal jeg vekke min kâra pojkvân, for han har sovet lenge nok nå. Ha en fiiin fredag videre dere! Så snakkes vi i morgen♥

Min favoritt!

+ Noen andre godsaker!


Hva skal dere gjøre i helga?

Har dere prøvd Real techniques kostene før?

TODAYS

Hei dere!

Tok med meg kamera på skolen i dag siden jeg visste jeg skulle til byen. Det er mye bedre å ta antrekksbilder i byen synes jeg, istedenfor i min egen gate. Det pøøsregnet da vi gikk for å ta bilder,  det var bare å springe til en plass der det var tak etter vi hadde tatt bildene. Fikk kjøpt kostyme til halloweenfesten jeg skal på, endelig fant jeg den perfekte! Gleeder meg til å ha den på.
Ikke nok med at det regnet, men herreguuud så kaldt det har blitt ute.. Må jo snart begynne å ta ut boblejakka jo. Men kan jo ikke det heller, hva skal man ha på når det blir 10- liksom? Dilemma.

Nei, nå skal jeg rydde rommet mitt som ser ut til å ha blitt bombet, Så vi snakkes ♥(håret mitt er ikke fett, men bløtt)  Vi satt oss inn på BurgerKing for å få tak over hodet, jeg tok likså gjerne opp bananen som lå i veska og spiste den. Litt ironisk, kanskjee

 

Hva har dere gjort i dag?

Har dere hatt en fin dag?

MYE Å SKRYTE AV

Heii!

Skryteinnlegg for at jeg har trent for første gang på leenge. Det var superdigg, faktisk! Utrolig hva trening kan gjøre med humøret ditt. Hadde egentlig lyst til å dra på jobb og bare gå å legge meg etterpå, men så fikk jeg presset meg ned på treningsrommet. Sprang noen kilometer på mølla også var det styrke!
Nå er jeg i humør til å gjøre alt, ble plutselig mye gladere da jeg kom opp fra å ha trent! Wihu, herlig. Kan bli vant til dette, å ha overskudd er det beste jeg vet.
Nå skal jeg ta meg en dusj før jeg drar på jobb! Vi snakkes ♥


#fitness #sterk #barepåliksom
Her ser dere hvor sterk jeg er osv, dette er mye å skryte av!

Flere som blir i bedre humør av å trene?
Hva har dere gjort i dag?

PERFECT FOR AUTUMN

Heii dere!

Begynner å merke at det går mot kaldere, mørkere og "tristere" tider nå.. I morrest måtte jeg skrape av is på bila, det var litt av et sjokk. Så nå er det bare å hamstre inn masse deilige og varme klær! Men man må jo se litt fin ut også, selv om det begynner å bli kaldt. Merket i går da jeg var på BikBok at jeg prøvde nesten bare grå, svart og hvite klær. Men en rosa t-skjorte fant jeg meg, som gjorde innkjøpet (litt..) fargerikt.
Det er et rent kaos i klesskapet mitt om dagen, så nå må jeg ta tak å få gjort noe med det. Må begynne å "pakke" ut varme klær igjen å pakke ned sommerklær. Trist, men slik er det å bo i kalde Norge. Ble bare klær fra BikBok denne gangen, siden jeg egentlig hater å gå i butikker. Prisene på klærne overrasket meg veldig, siden jeg trodde den cardigan jeg kjøpte kostet 500kr, men da jeg så prisen så sto det 199,-.
Nå fyker jeg av gårde for å kjøpe noen småting med søstersen, så snakkes vi senere dere!

 


♥♥♥♥♥♥ klemz

KRISTINS UKE

God kveld skjønninger!

Da har jeg fått ordnet klar min ukeplan! Høydepunktet med denne uka er soleklart lørdagen. Åh, dere aner ikke hvor myeee jeg gleder meg til å få fylt på vipper!! Jeg føler meg helt naked uten. Rett og slett, jeg har gått med vippene i 5 uker nå, og mesteparten har falt av. Så lørdagen blir min lykkesdag! Og jeg gleder meg til å begynne å trene igjen. Skal sette opp en kostholdsplan for meg selv etter hvert, kanskje jeg får tid til det i helga! Huff, jeg må bli bedre på å ta vare på kroppen min, både innvendig og utvendig. Jeg tenker å skrive et eget innlegg om treningen jeg skal begynne med og kosthold osv.

Nå skal jeg begynne å ordne meg til å hoppe i senga. Skal opp tidlig i morgen... God natt!♥♥♥


Slik ser altså min uke ut! Gleder meg allerede til helga, jeg..♥

 

Hva skal dere gjøre i uka her?

Har dere noen høydepunkter i uka her som dere ser fram til?

TODAYS WORKOUT - SHOPPING

Heiii dereee

Rett etter skolen dro jeg til byen med ei venninne for å se på kostyme til Halloween, men det ble ikke det eneste kjøpet. Vi var innom skobutikker og flere klesbutikker og jeg kjøpte med meg noe hjem selvfølgelig! Haha, det er så typisk, siden i dag rekker jeg faktisk ikke å trene..  Får dårlig samvittighet av å ikke trene, siden det er så lenge siden.. Viser dere innkjøpet mitt i morgen! Det er alt for mye lekser som skal leveres inn i kveld som jeg må gjøre siste innspurt på. Arg, jeg glemte av kameraet mitt hjem selvfølgelig så det ble bare kjedlige mobilbilder... Skjemmes, menmen får vell bare bli sånn.

 ÅHHH, blir kvalm av å se dette bildet.. Klarte ikke spise halvparten engang, skulle aldri bestilt det.. (cheat meal)Meg atm, stuck med lekser..

Vi snakkes fineste dere!♥
Ikke glem å like facebooksiden min

NEW WEEK

God morgen skjønne lesere!

I dag begynner jeg ikke på skolen før 10 så da tenkte jeg å lage et lite innlegg før jeg drar til skolen! Jeg skal prøve meg på trening igjen i dag, er sikkert 4 måneder sist jeg trente skikkelig på studio. Kan ikke love dere noe, men kanskje det kommer noen bilder fra treningen. Nå skal jeg ned å ordne matpakke og en god frokost før jeg skal kjøre til skolen! Ha en fiiin mandag dere♥♥ Hva skal du gjøre i dag?

DRUKNER I SKOLEARBEID

Hei skjønne lesere!

Sen blogging i dag, men overskriften sier vell det meste..
Det er så herlig å se at så mange klikker seg inn på bloggen min. Det motiverer meg virkelig til å fortsette! Selv om jeg har et superhardt skoleår nå, så skal jeg prøve å ta noen pauser for bloggen sin skyld. Det å gå påbygging etter yrkesfag er ganske hardt, men det er absolutt verdt alt strevet til slutt. Har veldig lyst til å komme meg inn på høyere utdanning og til slutt jobbe med det jeg har mest lyst til. Jeg har alltid hadd ønsker og drømmer om å bli dyrlege, men hvem hadde ikke den drømmen da vi var små? Jeg vet ikke helt hva som er drømmejobben min enda. Men finner det vell ut snart tenker jeg!
Nei, nå drømmer jeg meg bort. Jeg må vell sette meg ned å konsentrere meg om leksene mine nå, på en søndagskveld. Jippii.

Vi snakkes dere ♥

♥Elsker min GOPRO når speilrefleksen ikke funker som den skal♥

 

Hva er deres drømmejobb?

 

TILBAKE

Hei dere!

Da er jeg tilbake på bloggfronten. Deilig å få startet på nytt med nytt design og nye muligheter til å forbedre meg! Skal få sette meg ordentlig inn i blogglivet nå, å prøve å få til å blogge ofte! Gleder meg til å blogge igjen faktisk, har savnet det. I første stund så blogger jeg for meg selv og mine nærmeste,
så får vi se hvor mange som liker det jeg blogger om!Jeg håper du vil fortsette å følge meg og min blogg framover.
Skal få fikset alt i designet nå og facebooksiden min skal bli litt finere. Så snakkes vi fininger!

MUCH LOVE!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Husk å like facebooksiden min! (HER)

Kristin Strøm

18, Trondheim

Kristin Strøm. 18 år. Mote - Hverdag - Trening - Kjærlighet For kontakt/spørsmål: kristin.strom96@live.no

hits