GODKJENT SØNDAG

Idag var det kjempefint oppe på fjellet der hvor vi har hytte. Har nettopp kommet hjem fra jakt og vi så utrolig mye fugl der vi var. Og da vi sto på toppen av fjellet fikk jeg en åpenbaring. Det å være på tur ute i naturen er faktisk så heerlig. Man føler seg så fri! Du kan puste ordentlig ut og bare gå og gå helt til du ikke orker mer. Beina fikk kjørt seg i dag etter all den gåinga, vi gikk i nesten 4 timer i nærområdet til hytta. Utrolig deilig å komme hjem til hytta og bare slappe helt av.

Vi skal kose oss ute i finværet nå. Skal få til å blogge igjen i morgen! Men det blir bare mobilbilder desverre.. Jeg får ikke nett på macen.

Bra hårdag.

Hva skal du gjøre på denne fine søndagen?

Har du hatt en fin helg?

HØSTFERIE

Heii!

Igår skulle jeg og kjæresten på bursdagsfest, men på turen til festen blir han syk stakkar.. Så igår ble det litt filmtitting til vi sovnet begge to!

Nå sitter jeg på hytta. Wii den er så liten og koslig. Jeg har høstferie nå, så nå skal jeg slappe av på hytta. Det er sinnsykt dårlig nett her.. Det er E-nett, så det går treigt i svingene når det gjelder alt man trenger nett til. Jeg sitter å blogger fra mobilen, siden jeg får ikke delt nettet når det er bare E-nett.. Imorgen skal vi på jakt, og jeg gleder meg til å gå langt og nyte den fine naturen!

Nå skal jeg spise med familien, så snakkes vi sikkert senere!

Fiine utsikten fra hytta!

Hva skal dere gjøre i høstferien?

Har du høstferie?

INSPIRATION - OCTOBER

Hei!

Nå har oktober kommet og det er offesielt høst. Timene, dagene og månedene går så utrolig fort. Jeg kan huske sommeren som om den var i går og nå er det bare 3 måneder igjen til jul! Jeg er sikkert ikke alene om å finne meg inspirasjon for å holde ut denne triste, men også koselige årstiden. Nå er det på tide å krype sammen med kjæresten eller venner under pledd og drikke kakao ved peisen. Det er ikke bare negative ting å si om denne årstiden. Det er også en veldig koselig tid. Selv om det blir mørkere ut så kan man også gjøre noe bra ut av det!
Nå skal jeg ned å lage meg te(♥) Så snakkes vi! Ha fortsatt en fiin 1. Oktober..♥


 

//Weheartit

Hva synes du?

Synes du høsten er fin?

Kristin Strøm

18, Trondheim

Kristin Strøm. 18 år. Mote - Hverdag - Trening - Kjærlighet For kontakt/spørsmål: kristin.strom96@live.no

hits