ØYENBRYNSNAKK

  • 28.09.2014 - 21:06

Til alle dere som er lei av å tegne på brynene sine, her er et tips: FARG DEM! Jeg anbefaler dere å prøve å farge brynene. Det ser ikke særlig naturlig ut når man tegner brynene sine. Jeg har gjort dette i et år nå og før brukte jeg blyant for å få brynene slik som jeg ville ha dem, og det ble ikke så fint.. Da jeg begynte med dette produktet så har jeg ikke trengt å tegnet på brynene mine, siden fargen sitter så godt. Det jeg gjør hvis jeg vil fylle ut brynene er at jeg tar "brynpudder" på dem og det får resultatet til å se naturlig ut. Jeg er kjempefornøyd med dette produktet, dere burde teste det! Det som er det beste er at man trenger ikke hjelp til å gjøre dette, man kan gjøre det helt selv.På bildet ser ikke resultatet så veldig bra ut i forhold til øyenbrynene mine før, men det er en stor forskjell!

Skal du prøve dette?

2 kommentarer

VIPPEFIN

  • 27.09.2014 - 19:01Endelig har jeg fylt på vipper♥♥ Ventet faktisk i 6 uker før jeg fylte på, så var veldig få vipper som var igjen. Er så utrolig godt med vippe-extensions. Trenger ikke noe hudsminke, siden vippene fyller ut ansiktet på en så fin måte!
Da jeg fylte på det første settet for første gang så var det ikke vondt i det heletatt, men når jeg skulle fylle på vipper nå så var det faktisk litt vondt, fordi hun måtte ta av gamle vipper som ikke satt bra nok. Men jeg lå der å tenkte "hva gjør man ikke for skjønnheten" hver gang det gjorde vondt. Haha!

♥Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden med bestevenninna mi!
Klemzz

2 kommentarer

HELG = LYKKE

  • 26.09.2014 - 19:14

Wihuu see hva jeg fikk i postkassa i dag! Jeg bestilte disse kostene HER og de kom litt over en uke etter jeg hadde bestilt, så jeg er veldig fornøyd med det. Jeg har ikke fått prøvd kostene enda, så kan ikke si hvordan de er, men hallelujaa de er såå myke! Tør nesten ikke å prøve de, siden de ser så fine ut. Fikk også en pakke fra coverbrands i postkassa for noen dager siden! Lulu´s toalettmappa er jeg skikkelig fornøyd med, ikke for stor og ikke for liten, akkurat passe HER og bareMinerals pudderversjon av foundation, jeg har denne i farge Light HER. Helga her bringer lykke! Idag får jeg sminkekostene, i morgen skal jeg fylle på vippene mine + at jeg skal møte ei venninne jeg ikke har møtt på aalt for lenge og at the moment så sitter jeg å ser på min skjønne kjæreste som ligger å sover♥ Helga kan ikke bli bedre. Nå skal jeg vekke min kâra pojkvân, for han har sovet lenge nok nå. Ha en fiiin fredag videre dere! Så snakkes vi i morgen♥

Min favoritt!

+ Noen andre godsaker!


Hva skal dere gjøre i helga?

Har dere prøvd Real techniques kostene før?

0 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits